Bel mij terug

Jaarlijks zijn er in Nederland 40+ openbare aanbestedingen voor warmtetechniek en onderhoud van technische installaties. Sinds 2012 zijn onze adviseurs verantwoordelijk voor een omzetgroei van circa 1,5 miljoen Euro met een scoringspercentage van 100%.

Belangrijke ontwikkelingen bijĀ  aanbestedingen installatietechniek

Onze adviseurs nemen de trend waard dat aanbestedende diensten bij aanbestedingen installaties willen verduurzamen door verbruik te verlagen/ beperken. Daarnaast zien wij regelmatig dat men installaties ook slimmer wil maken door toepassing van meer sensoren dan tot nu toe gebruikelijk. Tenslotte wil de aanbestedende dienst vrijwel altijd de planning, realisatie en communicatie 100% digitaal maken.

Hulp bij een aanbesteding installatietechniek

Het inschrijven op een aanbesteding installatietechniek vereist specialistische kennis. Bij 123aanbesteding hebben onze adviseurs veel ervaring met het inschrijven en winnen van aanbestedingen met installatietechniek en verwarmingstechniek als onderwerp. Bovendien hebben wij de intrinsieke wil om elke aanbesteding te winnen. Door onze systematische aanpak weet u zeker dat het maximale wordt gehaald uit uw toegevoegde waarde.

Zo vergroten wij uw winkansen

  1. Analyse van de selectiecriteria en gunningscriteria;
  2. Analyse van de relevante aspecten van uw organisatie;
  3. Concreet en realistisch bid/no-bid advies;
  4. Samen uw meerwaarde identificeren en uitlichten;
  5. Maatregelen specifiek, meetbaar, acceptabel, realistisch en tijdgebonden verwoorden (SMART);
  6. Het geheel verwoorden tot een verhalend en actief plan van aanpak;
  7. Pre-beoordeling van de plannen door een dossierspecialist;
  8. Professionele vormgeving van uw inschrijving;
  9. Evaluatie van het inschrijfproces en het resultaat;

Op de dienstenpagina ziet u hoe wij u concreet kunnen ondersteunen maar u kunt natuurlijk ook bellen voor een persoonlijk gesprek.

Direct advies