Bel mij terug

Het Rijksvastgoedbedrijfgemeenten en andere (semi) overheden zijn doorlopend bezig met de verkoop van vastgoed door een aanbesteding bouwprojecten. Daarnaast bieden gemeenten en provincies projectontwikkelaars concessieovereenkomsten aan om vastgoed herontwikkeling en nieuwbouw. Bij 100% van de aanbestedingen waar ons adviesbureau bij betrokken was realiseerden onze adviseurs het best scorende EMVI/ meerwaarde plan met een scoringspercentage van 50% als resultaat.

Elke aanbesteding bouwprojecten gemaakt voor uw doelstellingen

Adviseurs aanbestedingen van 123aanbesteding kunnen u proactief ondersteunen bij een aanbesteding met herontwikkeling, nieuwbouw, onderhoud, ontwikkeling, renovatie en onderhoud als thema. Dit doen wij met aanbestedingsadvies, ter beschikking stelling van expertise en concrete ondersteuning bij het opstellen bij het verkoopdeel van de plannen. Heb je al een printuitgave? Dan zorgen we voor een efficiënte overgang naar een multimediaal digitaal contentproduct. Ook bieden we ondersteuning bij het maken, exploiteren en uitgeven van crossmediale uitgeefprojecten over vastgoed voor uitgevers, verenigingen, brancheorganisaties en beurzen.

Zo vergroten wij uw winkansen

  1. Analyse van de selectiecriteria en gunningscriteria;
  2. Analyse van de relevante aspecten van uw organisatie;
  3. Concreet en realistisch bid/no-bid advies;
  4. Samen identificeren wij uw meerwaarde en lichten deze uit;
  5. Maatregelen specifiek, meetbaar, acceptabel, realistisch en tijdgebonden verwoorden (SMART);
  6. Het geheel verwoorden tot een verhalend en actief plan van aanpak;
  7. Pre-beoordeling van de plannen door een dossierspecialist;
  8. Professionele vormgeving van uw inschrijving;
  9. Evaluatie van het inschrijfproces en het resultaat.

Op de dienstenpagina ziet u hoe wij u concreet kunnen ondersteunen maar u kunt natuurlijk ook bellen voor een persoonlijk gesprek.

Direct advies