Bel mij terug

Lucas van Ouwerkerk

085 - 303 72 75

Stuur mij een Email

Adviesbureau Aanbesteding
Adviesbureau 123aanbesteding is een onderneming van aanbestedingsspecialist Lucas van Ouwerkerk. Hij is al 18 jaar lang betrokken bij het inkopen en verkopen via onderhandse en openbare aanbestedingen. Samen met zijn team aanbestedingsspecialisten heeft hij passie voor het succes van MKB-bedrijven die opereren op aanbestedingsmarken.

Succesvol in de aanbestedingsmarkt
123aanbesteding biedt alle tools en diensten die nodig zijn om succesvol te zijn in de aanbestedingsmarkt. Met onze marktanalyse kunnen wij u ondersteunen bij het vinden van alle relevante aanbestedingen. Op basis van deze analyse maken we vervolgens een aanbestedingsbenchmark waar u uw eigen organisatie mee kunt vergelijken. Het kan zijn dat er een verbeterplan gemaakt en geïmplementeerd moet worden om scoringskansen te optimaliseren. Ons team werkt gestructureerd, concreet en zonder wollig taalgebruik.

Onze aanbestedingsspecialisten
Met ondersteuning van onze aanbestedingsspecialisten gaat het inschrijven op een aanbesteding sneller en tegen lagere kosten. Bovendien ontvangt u heldere analyses en kunnen we korte en bondige verbeterplannen voor u maken. Zo voorkomen we onnodig werk en kunnen wij u ondersteunen bij het doorlopend verbeteren van uw aanbestedingsdocumenten en commerciële prestaties. Op de dienstenpagina ziet u hoe wij u concreet kunnen ondersteunen maar u kunt natuurlijk ook bellen voor een persoonlijk gesprek.

U kunt ons bereiken via het nummer: 085- 303 72 75.

Direct advies