Over ons

Adviesbureau 123Aanbesteding

Adviesbureau 123Aanbesteding draagt bij aan het succes van MKB-bedrijven die opereren op aanbestedingsmarkten. Met procesmanagement, aanbestedingsadvies en management consultancy levert adviesbureau 123Aanbesteding alle diensten, die nodig zijn bij het duurzaam en succesvol inschrijven op onderhandse en Europese aanbestedingen.

Adviesbureau 123Aanbesteding is opgericht door Lucas van Ouwerkerk in 2012. Sinds 1995 is hij in verschillende hoedanigheden betrokken geweest bij het inkopen en verkopen via aanbestedingen. In deze periode merkte hij op dat de aanbestedingen waarbij hij betrokken was veel complexer werden met steeds hogere eisen, hierdoor vielen er best veel Mkb-bedrijven buiten de boot. Door zijn veelzijdige ervaring en expertise kan hij daar verandering in brengen - zo ontstond het adviesbureau 123Aanbesteding. In de afgelopen zeven jaar is 123Aanbesteding uitgegroeid tot een adviesbureau met een bewezen trackrecord.

Lucas van Ouwerkerk

  • Bel mij
    085 - 303 72 75
  • Volg mij
    /lucasvanouwerkerk
Missie, Visie en Passie

123Aanbesteding ondersteunt u en uw bedrijf

De missie van ons adviesbureau
123Aanbesteding heeft als missie Mkb-bedrijven te ondersteunen bij het concurreren op de aanbestedingsmarkt.

 

Visie
Aanbestedingen zijn niet alleen een vaste bron van omzet maar ook katalysator van bedrijfsgroei. Elk bedrijf is anders en maakt eigen weg van leren en verbeteren door om dat te realiseren. Met de juiste begeleiding en advies bij het procesmanagement, waardepropositie en verkoopstrategie is het succes verzekerd.

 

Passie voor het succes van MKB-bedrijven
Wij zijn gespecialiseerd in het ondersteunen van (grotere) Mkb-bedrijven met een omzet van 5 tot 50 miljoen Euro per jaar. Inmiddels heeft adviesbureau 123Aanbesteding de mijlpaal bereikt van 40 gewonnen aanbestedingen met een totale omzet voor onze opdrachtgevers van ruim 32+ miljoen Euro exclusief btw.

 

Dit doen onze consultants van procesmanagement bij het inschrijven op één aanbesteding tot het ontwikkelen van uw marktaandeel op overheidsmarkten.

 

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op! Wij staan u graag te woord.

Uw gids en partner bij aanbestedingen

Adres


Smetanastraat 10
3816 AZ Amersfoort

085 - 303 72 75
KvK: 54304385

Privacyverklaring
Algemene Voorwaarden

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok