Tendermanagement voor een soepel inschrijfproces

 
Heeft u een interessante aanbesteding gekozen op een aanbestedingsplatform zoals TenderNed of Negometrix? Nu wilt u een efficiĆ«nte en juiste inschrijfproces met een minimale inspanning. Daar is professionele tendermanagement voor nodig. Aanbestedingen die door aanbestedende diensten worden uitgeschreven zijn omvangrijk en bestaan veelal uit een groot aantal (omvangrijke) aanbestedingsdocumenten. Hoe complex de (Europese) aanbesteding ook is, onze tendermanagers maken er een strak en overzichtelijk project van. 

 

  • Tijdige en volledige inschrijving
  • Duidelijk inschrijfproces
  • Reproduceerbare inschrijfmethode

Tendermanagement: wij begeleiden u bij alle stappen van het proces 

Samen met uw tendermanagement team werken we voor het beste resultaat: u levert de inhoudelijke kennis en gegevens, onze tendermanagers zorgen voor het voorkomen van fouten, juiste inschrijfproces en een tijdige inschrijving. Ook uw team sterker maken? Bel 085 303 72 75.

 

Procesmanagement

Onze dienstverlening rondom het inschrijfproces van de aanbesteding noemen wij tendermanagement. Uw organisatie levert de inhoudelijke kennis, expertise, calculaties. Wij zijn verantwoordelijk voor het managen van een aanbestedingsproces, voor tendermanagement dus. Wij beheren het aanbestedingsplatform, het proces, de deadlines, actielijsten en doen het versiebeheer. Door onze aangescherpte methode en slimme aanpak heeft u met minder inspanning een beter resultaat. 

 

Strak inschrijfproces

Als verantwoordelijke voor tendermanagement zorgen wij proactief voor een duidelijk proces, tijdgebonden taakverdeling en heldere interne controle momenten. Daarnaast is onze tendermanager verantwoordelijk voor de informatieverstrekking aan de teamleden, versiebeheer en de actielijst. Terwijl uw team aan een meerwaarde plan werkt. Zo blijft iedereen in zijn kracht staan en weet iedereen waar ze voor staan. U als opdrachtgever kunt makkelijk alle voorderingen volgen en bijsturen waar nodig is. 

Ook het indienen van uw offerte op aanbestedingsplatforms TenderNed, Negometrix, CTM solution en dergelijke behoort tot de kerncompetenties van onze tendermanagers. Samen gaan we tot het uiterste om uw zorgen weg te nemen en het beste resultaat te behalen.  

 

 

 

Schrijven van een EMVI-plan?

Met tendermanagement beheersen onze adviseurs het proces en levert u de inhoudelijkheid en plannen zelf aan, nadat wij u op koers hebben geholpen. Ook bij het opstellen van goed scorende plannen kunnen wij u van dienst zijn middels ons aanbestedingsadvies. Onze aanbestedingsspecialisten vinden en verwoorden uw meerwaarde. 

De gemiddelde doorlooptijd voor een correcte inschrijving op (Europese) aanbestedingen is 21 dagen

Begint u op tijd?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op! Wij staan u graag te woord.

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok