Bel mij terug

Met tendermanagement ondersteunt onze bidmanager u bij het tijdig en volledig inschrijven op een aanbesteding. Deze dienstverlening is gericht op inschrijvers die zelf over de actuele inhoudelijke kennis beschikken maar het tijdrovende en complexe tendermanagement uit willen besteden.

 

Aanbestedingsadviesbureau 123aanbesteding heeft ervaring met het inschrijven op meer dan 110 onderhandse en Europese aanbestedingen. Op basis van deze ervaring hebben onze bid managers een bewezen effectief inschrijfproces ontworpen en geïmplementeerd. Het proces bevat een duidelijke tijdgebonden taakverdeling, vaste controle momenten en een methodiek voor doorlopende kwaliteitsverbetering.

Tendermanagement door onze bidmanager

  1. Inventarisatie van uw relevante bedrijfskenmerken.
  2. Aanbestedingskwalificatie inclusief bid/ nobid advies.
  3. Formering van het projectteam met onze tendermanager en uw specialisten inclusief projectplan, planning en escalatieladder.
  4. Opstellen van de SMART-actielijst inclusief vergadermomenten, interne- & externe deadlines, wij bewaken proactief de actielijst.
  5. Onze tendermanager beheert uw account op het betreffende aanbestedingsplatform zoals TenderNed en Negometrix.
  6. Voor elke vragenronde verzamelt onze tendermanager alle vragen en dient deze in op het platform.
  7. Vervolgens zijn verbeterrondes tot en met een verificatievergadering onderdeel van het projectplan. Elke ronde verloopt gestructureerd met vaste controle en evaluatiemethodiek.
  8. De tendermanager dient alle documenten in op het aanbestedingsplatform
  9. Evaluatie nadat de gunning/ afwijzing bekend is gemaakt.

Schaalbaar en reproduceerbaar tendermanagement

Het tendermanagement van 123aanbesteding biedt u een transparant, schaalbaar en reproduceerbaar inschrijfproces met heldere verantwoordelijkheden, escalatiemogelijkheden en doorlooptijd. Niets mag u succesvolle deelname in de weg staan, met begeleiding door ons team van aanbestedingsadviseurs staat u sterk!

Interesse?

Bel direct 085-303 72 75 of vul gelijk het contactformulier in. Voor tendermanagement projecten accepteren wij projecten tot 14 dagen voorafgaande een deadline.

 

Offerte aanvragen