Bel mij terug

Met tactisch aanbestedingsadvies ondersteunen onze aanbestedingsadviseurs  bedrijven die inschrijven op een aanbesteding. De doelstelling is een zo hoog mogelijke score voor het kwalitatieve deel. Onze adviseurs beschikken over een in de praktijk bewezen methode om met onderzoek en analyse om de door de aanbestedende dienst gewenste meerwaarde te vinden. Vervolgens leveren onze aanbestedingsadviseurs methodiek en tools om de door u te leveren meerwaarde (plan) SMART te verwoorden en doorlopende kwaliteitsverbetering en klanttevredenheid een prominente plaats te bieden.

 

Als inschrijver op een aanbesteding wilt u vooral: Een zo hoog mogelijke beoordeling van uw offerte. Een SMART geformuleerd meerwaarde of EMVI-plan, geschreven vanuit het klantperspectief, is hierbij een belangrijke voorwaarde. Hoe bereikt u dat? Met tactisch aanbestedingsadvies is uitgangspunt een proactieve, positieve, zakelijke en onderzoekende grondhouding. Door op creatieve wijze uw organisatie, de markt, aanbestedingsdocumenten en de aanbestedende dienst te onderzoeken vinden wij passende oplossingen.

Hierbij hanteren wij de volgende projectstappen:

  1. Inventarisatie van het speelveld
  2. Analyse van de verzamelde data
  3. Conclusie en aanbevelingen
  4. Uitvoering van werkzaamheden
  5. Evaluatie en terugkoppeling

Tactisch aanbestedingsadvies van 123aanbesteding

Sinds 2012 is hebben wij met ons aanbestedingsadvies Mkb-bedrijven ondersteunt bij het binnenhalen van meer dan 27 miljoen Euro omzet. Op basis van deze ervaring hebben wij een methodiek ontwikkeld die de relevante meerwaarde en verbeterkansen vindt, beschrijft en meetbaar maakt. Dit tactische aanbestedingsadvies leveren wij u binnen budget, volledig en op tijd.

Interesse?

Bel direct 085-303 72 75 of vul gelijk het contactformulier in. Voor tactisch aanbestedingsadvies accepteren wij projecten tot 21 dagen voorafgaande een deadline.

 

Offerte aanvragen