Bel mij terug

Het totale volume aan aanbestedingen is zo groot dat u niet alleen één aanbesteding wilt winnen, u wilt een stabiel marktaandeel op de (semi)overheidsmarkt. Met strategisch advies ondersteunen onze consultants klanten met duurzame omzetstijging als doel. Op basis van onze strategisch advies is de omzet van onze klanten gestegen met meer dan 27 miljoen Euro per jaar (01-07-‘18)

 

Met strategisch advies ondersteunen onze consultants klanten om technische en maatschappelijke ontwikkelingen te volgen om trends te ontdekken en te benutten. Met gestructureerd onderzoek en analyse ondersteunen wij onze klanten bij het formuleren en implementeren van beleid. Met dit strategische aanbestedingsadvies worden aanbestedingen een solide bron van omzet en de katalysator voor bedrijfsgroei.

Doorlopende prestatieverbetering

Om de formuleerde commerciële aanbestedingsdoelstellingen ook daadwerkelijk op tijd en binnen budget te realiseren is gestructureerd implementeren, uitvoeren, meten in de operationele fase noodzakelijk. Plan, do, check en act klinkt eenvoudig maar uit ervaring weten wij dat de praktijk soms weerbarstig is. Ons strategische aanbestedingsadvies is geworteld in de praktijk, realistisch en schaalbaar.

Interesse?

Bel direct 085-303 72 75 of vul gelijk het contactformulier in als u interesse heeft in strategisch aanbestedingsadvies of management consulting.

 

Offerte aanvragen