Bedrijfsgroei door ons organisatieadvies

 
Het totale volume aan aanbestedingen is zo groot dat u niet alleen maar één aanbesteding wil winnen, u wilt een stabiel marktaandeel! Elke inschrijving op een Europese aanbesteding/ tenderprocedure kost veel tijd, geld en moeite, daarom is doorlopende focus op het scoringspercentage van belang. Immers hoe hoger het scoringspercentage, hoe lager uw commerciële kosten ten opzichte van de gerealiseerde omzet worden. Met organisatieadvies ondersteunen wij onze klanten bij het realiseren van een stabiel marktaandeel.
  • Structureel meer omzet uit aanbestedingen
  • Verhogen van het scoringspercentage
  • Verlagen van transactiekosten

Met organisatieadvies zijn aanbestedingen groeikansen

Uw marktaandeel vergroten in de markt van (semi) overheden en publieke organisaties begint met een doordachte strategie. Daarvoor is het nodig om kritisch te kijken naar uw markt, missie, middelen en de toekomstige aanbestedingsscope. Hoe beter uw organisatie past bij de geselecteerde en gewenste aanbestedingen, hoe groter uw scoringskansen. Dit doen onze adviseurs door middel van organisatieadvies en de implementatie van beleid.  
 
Omzetpotentie en verkoopstrategie
Onze aanbestedingsspecilialisten zijn in staat om doormiddel van onze Omzetpotentie Scan de hoeveelheid relevante aanbestedingen per jaar inclusief het gemiddelde financiële volume in beeld brengen. Vervolgens beoordelen onze adviseurs in welke mate uw operationele organisatie past bij de meest aangetroffen selectiecriteria. Het resultaat van onze Omzetpotentie Scan is ons strategisch aanbestedingsadvies dat een goede basis voor uw aanbestedingsstrategie/ verkoopstrategie kan vormen.
 
Doorlopende prestatieverbetering
Om de formuleerde commerciële aanbestedingsdoelstellingen ook daadwerkelijk op tijd en binnen budget te realiseren is gestructureerd implementeren, uitvoeren, meten in de operationele fase noodzakelijk. Plan, do, check en act klinkt eenvoudig maar uit ervaring weten wij dat de praktijk soms weerbarstig is. Ons strategische aanbestedingsadvies is geworteld in de praktijk, realistisch en schaalbaar.
 
Innovatie in dienstverlening, wat is uw meerwaarde?
De aanbestedingsmarkt staat niet stil en elk jaar worden eisen van aanbestedende diensten steeds strenger. Het gebeurt zelfs dat een hele benadering van een dienstverlening verandert. Voor een duurzaam succesvolle marktbenadering is het belangrijk om technische en maatschappelijke ontwikkelingen te volgen om trends te ontdekken en te benutten. Met gestructureerd onderzoek en analyse ondersteunen wij onze klanten bij het formuleren en implementeren van meerwaarde en bijbehorend beleid. Het resultaat is dat u altijd een concurrerende offertes kunt aanbieden aan aanbestedende diensten die u als klant wenst. Met organisatieadvies borgen wij de duurzame groei van omzet. 

Hulp bij een lopende aanbesteding?

Samen met u werken onze management consultants aan het vergroten van uw marktaandeel op overheidsmarkten via aanbestedingen. Is er sprake van een lopende aanbesteding met een deadline? Dan kunnen wij u van dienst zijn met tendermanagement (beheersing van een inschrijfproces) en aanbestedingsadvies (maximale score voor uw meerwaarde/ EMVI-plan).

Gerealiseerde omzetgroei met aanbestedingen voor onze klanten is €40+ miljoen

Wat is uw ambitie?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op! Wij staan u graag te woord.

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok