Direct advies aanbesteding

Hulp nodig bij een aangekondigde of lopende aanbesteding? Onze tendermanagers, bidmanagers en adviseur aanbestedingen kunnen u binnen 48 uur ondersteunen met expertise, advies en uitvoering bij het opstellen van uw inschrijving. Onze adviseur maakt een realistische inschatting van uw scoringskansen, onze kosten inclusief oplevertermijn. Ons adviesbureau ondersteunt u niet alleen met het aanbestedingsproces maar ook met het opstellen van uw EMVI/ meerwaarde plannen.

Het nieuwe Rotterdam Centraal station is tot stand gekomen via een openbare aanbesteding

Direct advies aanbesteding

U het vakmanschap, wij de aanbestedingsexpertise

U en uw collega's beschikken over de vakkennis, onze adviseurs over actuele aanbestedingsexpertise en een scherpe geest. Omdat wij niet werken op de (uw) werkvloer maar wel het gehele aanbestedingswerkveld van binnen en buiten kennen, zijn wij in staat om de juiste vragen aan u te stellen waarmee alle informatie boven tafel komt. Onze EMVI tekstschrijvers kunnen deze informatie met een frisse blik verwoorden tot helder antwoord voor ambtenaren die zelf niet in het betreffende vakgebied werken. Samen met u zorgen onze adviseur voor het juiste proces, uw onderliggende documentatie en de gevraagde plannen van aanpak/ meerwaarde plannen. Direct advies aanbesteding? Bel 085 - 303 72 75!

Inspelen op maatschappelijke trends en ontwikkelingen
Onze adviseurs ondersteunen u bij het opstellen van een duidelijke, logische en meetbare inschrijving (offerte) die inspeelt op actuele maatschappelijke thema’s. Wij zijn in staat om aanbestedingsthema’s als bijvoorbeeld Social Return on Investment (SROI), duurzaamheid en automatisering terug te brengen tot de kern om vervolgens in uw voordeel weer toe te passen. Hierbij zijn wij geen luchtfietsende idealisten maar gaan wij realistisch met u, de praktische mogelijkheden en uw uitgangspunten om.

Het inschrijfproces van de aanbesteding tijdig in de juiste banen (tendermanagement)
Aanbestedingen die door aanbestedende diensten worden uitgeschreven zijn omvangrijk en bestaan veelal uit een groot aantal (omvangrijke) aanbestedingsdocumenten. Hoe complex de (Europese) aanbesteding ook is, onze adviseurs maken er een strak en overzichtelijk project van. Denk hierbij aan duiding van de risico's, kansen, aan te leveren documenten, versie beheer, taakverdeling en heldere interne en externe deadlines.

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op! Wij staan u graag te woord.

Uw gids en partner bij aanbestedingen

Adres


Smetanastraat 10
3816 AZ Amersfoort

085 - 303 72 75
KvK: 54304385

Privacyverklaring
Algemene Voorwaarden

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok