Aanbestedingstraining

Met onze aanbestedingstraining leert u hoe het winnende EMVI-plan op te stellen. Sterker nog, met onze aanbestedingstraining kunnen aanbestedingen een solide bron van omzet en katalysator van bedrijfsgroei zijn. Veel Mkb-bedrijven die inschrijven op een aanbesteding ervaren dit als een complex proces met een grote foutkans. Wij bieden u een op de praktijk gebaseerde aanbestedingstraining waarin onze trainer u laagdrempelig leert met minder moeite dan voorheen een onderhandse of openbare aanbesteding te winnen.

Aanbestedingstrainingen door 123aanbesteding zijn praktijkgericht.

Adviseurs van aanbestedingsadviesbureau hebben de afgelopen jaren 40+ miljoen Euro omzet binnengehaald voor onze Mkb-klanten. Sinds 2012 hebben onze mensen een schat aan informatie opgedaan over inschrijvende bedrijven, aanbestedingen en aanbestedende diensten. Het is onze vaste overtuiging dat veel Mkb-bedrijven aanbestedende diensten uitstekende meerwaarde (kunnen) leveren. Toch weten wij uit ervaring dat veel van deze bedrijven moeite hebben om aanbestedingen om te zetten in concrete en rendabele opdrachten. Met onze aanbestedingstraining delen wij onze actuele aanbestedingskennis graag met u! aanbestedingstrainer Lucas van Ouwerkerk wil u graag leren hoe met minder moeite een aanbesteding om te zetten in een concrete en rendabele opdracht.

De aanbestedingstraining behandelt deze onderwerpen:

  • Welke organisaties moeten verplicht aanbesteden.
  • Digitale aanbestedingsplatforms en een (gratis) attenderingsprofiel.
  • Aanbestedingsdocumenten ontvangen en analyseren.
  • Vragen stellen via een nota van inlichtingen.
  • Bid/ Nobid?
  • Een SMART plan van aanpak opstellen.
  • SMART tekstschrijven.
  • Uw aanbesteding indienen via een digitaal aanbestedingsplatform.
  • Samen met de aanbestedende dienst evalueren om van te leren.Tips en tricks die wij de afgelopen jaren hebben geleerd delen wij tijdens deze training hoe in te schrijven op aanbestedingen met u. Zo zorgt u ervoor dat uw team de benodigde kennis heeft om succesvol in te schrijven op aanbestedingen.

Doel van de training
Wij leren u met minder moeite een aanbesteding om te zetten in een opdracht

Aanbestedingssoorten
Diensten en leveringen

Bijzonderheden
U tot zeven (7) dagen voorafgaande een training relevante onderwerpen aangeven die u graag wilt behandelen tijdens de training.

Duur
De duur van deze training is vier uur

Groepsgrootte
Per training maximaal 20 deelnemers

Doelgroep
Medewerkers en leidinggevenden van Mkb-bedrijven die inschrijven op onderhandse, openbare en Europese aanbestedingen.

Trainingslocatie
Amersfoort

Kosten
€200,- exclusief Btw per deelnemer

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op! Wij staan u graag te woord.

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok