Bel mij terug

Diensten


Alle 4 resultaten

  Volledige begeleiding aanbesteding

  Begeleiding van een aanbesteding

  Wij begeleiden ondernemingen met een omzet van 1 tot 100 miljoen euro per jaar bij het inschrijven op alle soorten aanbestedingen in Nederland en België. Als u de volledige begeleiding bij het inschrijven op een aanbesteding bij ons afneemt optimaliseren wij uw aanbestedingskansen en delen we het inschrijfproces op in begrijpelijke en eenvoudigere deelstappen.

  Dankzij onze ervaring en expertise kunnen we flexibel, concreet en to-the-point hulp bieden.

  Lees verder

  Aanbestedingskalender

  Aan de hand van uw bedrijfskenmerken, branchegegevens en actuele aanbestedingen krijgt u heel concreet inzicht in markt en kansen. Deze analyse is de startpunt voor de juiste aanbestedingsstrategie. Als u de volledige begeleiding bij het opstellen van uw aanbestedingskalender bij ons afneemt maken we van uw inschrijfproces een duidelijk en werkbaar proces met een snellere doorlooptijd, lagere kosten en minder moeite.

  Met ons professioneel advies kunt op meer aanbestedingen succesvol inschrijven.

  Lees verder
  verbeterplan aanbestedingsanalyse

  Verbeterplan met aanbestedingsanalyse

  Wanneer u ontevreden bent over de scoringpercentage bij het inschrijven op openbare en onderhandse aanbestedingen, dan kunt u bij ons terecht om inzicht te krijgen in hoe u deze kan verhogen. Op basis van aanbestedingskansen analyse signaleren we hoeveel ruimte er is voor verbetering en kunnen een verbeterplan voor u maken. Het verbeterplan is SMART en bevat een aanbevolen planning

  Met ons advies gebaseerd op veel ervaring kunt u snel en effectief uw scoringspercentage verhogen. Bovendien realiseert u een verbeterslag uw werkprocessen en dienstverlening als resultaat.

  Lees verder
  Algemene aanbestedingstraining

  Aanbestedingstraining

  De branchegerichte aanbestedingstraining is een ééndaagse training voor uw personeel. Deelnemers leren in te schatten aan welke aanbestedingen uw bedrijf kansrijk kan deelnemen, hoe TenderNed werkt, hoe het inschrijven op een aanbesteding het beste kan worden aangepakt en uit welke onderdelen een succesvolle inschrijving bestaat.

  Met hulp van deze training richt u uw werkprocessen bij het inschrijven op aanbestedingen beter in en verhoogt u de kans op succes.

  Lees verder