Diensten

Aanbestedings­diensten

Tendermanagement
Het juist en tijdig inschrijven op een aanbesteding

Aanbestedingsadvies

Alle expertise die uw winkans vergroot

Opstellen van plannen van aanpak

Van goed plan naar onweerstaanbare offerte

SMART-controle en verbeterplan 
Beter scorende offertes 

Vormgeving en marketingadvies

Versterk de boodschap

Juridische ondersteuning
Weten wat risico’s en kansen zijn

Organisatieadvies

Aanbestedingen zijn groeikansen voor uw bedrijf!

Aanbestedingstraining

Benodigde kennis voor uw team

123Aanbesteding heeft als missie: Bijdragen aan het duurzaam en succesvol inschrijven op aanbestedingen van MKB-bedrijven.
Zakelijke (facilitaire) dienstverlening, bouw en logistieke (overheids) aanbestedingen behoren tot onze kerncompetenties.
Bij alle adviestrajecten is de meerwaarde van onze klanten het uitgangspunt. Met onze slimme aanpak kunnen aanbestedingen de bedrijfsomzet langdurig stimuleren. 
Is dat ook uw ambitie? Laat uw gegevens achter in het contactformulier en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.
Aanbestedingen

123Aanbestedings-

Support


Aanbestedingstraining:

Hoe werk een aanbesteding precies en wat zijn de beste inschrijfmethoden? Leren hoe u een aanbesteding kan winnen met minder moeite. Zo zorgt u dat uw team de benodigde kennis heeft om succesvol in te schrijven op aanbestedingen. We delen graag onze actuele aanbestedingskennis met u.

 

Scoringskans analyse:

Wel of niet inschrijven op een (Europese) aanbesteding? We geven u duidelijkheid: een concreet bid/ no bid advies.. Aanbestedingsadviseur analyseert grondig aanbestedingsdocumenten, bepaalt samen met u de te volgen strategie en is transparant over de kosten, de risico's en de kansen. 

 

Evaluatie alle aanbestedingen:

Wilt u uw leergeld verzilveren? We organiseren een grondige evaluatie in één compacte sessie. We brengen alle partijen bijeen, toetsen gestructureerd en planmatig elke processtap en inventariseren alle kansen en valkuilen voor de volgende keer. Zo wordt alle opgedane kennis geborgd en haalt iedereen de maximale waarde uit de aanbesteding, ook bij verlies.

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op! Wij staan u graag te woord.

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok