Aanbestedingen

Schoonmaak

Per jaar zijn er circa 250 openbare schoonmaak aanbestedingen in Nederland. Zo kopen Ministeries, gemeenten, provincies en overige (semi)overheden de schoonmaak van gebouwen in. Sinds 2012 hebben onze aanbestedingsadviseurs voor meer dan 10 miljoen Euro aanbestedingen schoonmaak binnengehaald voor onze klanten.

 

Belangrijke ontwikkelingen in aanbestedingen schoonmaak

In de schoonmaakbranche spelen momenteel de nodige trends. De meeste komen voort uit algemene en maatschappelijke ontwikkelingen zoals arbeidsparticipatie specifieke doelgroepen, duurzaamheid en leeftijdsbeleid. Voorbeelden van technologische trends zijn het genereren, analyseren en gebruiken van data en de inzet van schoonmaakrobots. Een andere trend is de verandering van werkplekken naar een plek waar je naast jouw woning graag naar toe gaat. Om medewerkers en gasten te verbinden is identiteit en imago van uw organisatie steeds belangrijker. Waar staat de opdrachtgever en uw organisatie voor? Welke thema’s en idealen zijn vanuit een visie herkenbaar en waar kunnen de verschillende belanghebbenden op inspelen? Naast werkvormen en werkplekken speelt het serviceniveau een belangrijke rol. Gebouwen zijn steeds meer gericht op de gezondheid en het welzijn van de gebouwgebruiker, de mens. Een laatste duidelijke trend is de behoefte aan continue verbetering en vernieuwing van bestaande werkwijzen. Dit leidt tot andere inkoopmethoden, aanbestedingsstrategieën en contractvormen met vernieuwende Kritieke Prestatie Indicatoren (KPI). Dit laten wij allemaal meewegen bij onze aanbestedingen schoonmaak.

 

Hulp bij een schoonmaak aanbesteding

Het inschrijven op een schoonmaakaanbesteding vereist specialistische kennis. Bij 123aanbesteding hebben onze adviseurs veel ervaring met het inschrijven en winnen van aanbestedingen schoonmaak voor (semi)overheden en het bedrijfsleven. Sinds 2012 ondersteunt adviesbureau 123aanbesteding inschrijvende schoonmaakbedrijven, in deze periode hebben onze adviseurs aanbestedingen voor meer dan 10 miljoen euro aan schoonmaak omzet binnen gehaald. Daarnaast is ons adviesbureau betrokken geweest bij diverse projecten voor kwaliteitsverbetering in de schoonmaakbranche.

Zo maximaliseren wij uw winkansen

  • Analyse van de selectiecriteria en gunningscriteria;
  • Analyse van de relevante aspecten van uw organisatie;
  • Concreet en realistisch bid/no-bid advies;
  • Samen uw meerwaarde identificeren en uitlichten;
  • Maatregelen specifiek, meetbaar, acceptabel, realistisch en tijdgebonden verwoorden (SMART);
  • Het geheel verwoorden tot een verhalend en actief plan van aanpak;
  • Pre-beoordeling van de plannen door een dossierspecialist;
  • Professionele vormgeving van uw inschrijving;
  • Evaluatie van het inschrijfproces en het resultaat;

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op! Wij staan u graag te woord.

Uw gids en partner bij aanbestedingen

Adres


Smetanastraat 10
3816 AZ Amersfoort

085 - 303 72 75
KvK: 54304385

Privacyverklaring
Algemene Voorwaarden

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok