Aanbestedingen

Catering

Per jaar zijn er 40+ aanbestedingen voor kantine- en cateringdiensten. Via een onderhandse of openbare aanbesteding kopen (semi)overheden de restauratieve voorzieningen in. Sinds 2012 ondersteunt ons aanbestedingsadviesbureau cateringbedrijven bij het inschrijven voor aanbestedingen catering. In deze periode hebben onze adviseurs voor meer dan 2,3 miljoen Euro aan omzet binnengehaald met een uitstekend scoringspercentage.

 

Belangrijke ontwikkelingen in aanbestedingen catering- en kantine

Het aanbieden van een gezonder assortiment aan de gasten is de belangrijkste trend die onze adviseurs zien in aanbestedingen. Daarnaast zien wij doorlopend meer aandacht voor de oorsprong van de gerechten. Denk hierbij aan dierenwelzijn en aandacht voor de ecologische foodprint. Tot slot doen verschillende automatiseringsoplossingen intrede in deze markt. Gasten gerechten laten bestellen via de mobiel is hier een goed voorbeeld van. 

 

Hulp bij een aanbesteding kantine- en cateringdiensten

Het inschrijven op een aanbesteding catering- en kantinediensten vereist specialistische kennis. Bij 123aanbesteding hebben onze adviseurs veel ervaring met het inschrijven en winnen van onderhandse en openbare aanbestedingen van (semi)overheden en het bedrijfsleven voor aanbestedingen catering. Voor onze cateringklanten hebben wij voor meer dan 2,3 miljoen Euro aan omzet gerealiseerd. Bovendien hebben wij de intrinsieke wil om elke aanbesteding te winnen. Door onze systematische aanpak weet u zeker dat het maximale wordt gehaald uit uw toegevoegde waarde.

Zo maximaliseren wij uw winkansen

  • Analyse van de selectiecriteria en gunningscriteria;
  • Analyse van de relevante aspecten van uw organisatie;
  • Concreet en realistisch bid/no-bid advies; Samen uw meerwaarde identificeren en uitlichten;
  • Maatregelen specifiek, meetbaar, acceptabel, realistisch en tijdgebonden verwoorden (SMART);
  • Het geheel verwoorden tot een verhalend en actief plan van aanpak;
  • Pre-beoordeling van de plannen door een dossierspecialist;
  • Professionele vormgeving van uw inschrijving;
  • Evaluatie van het inschrijfproces en het resultaat;

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op! Wij staan u graag te woord.

Uw gids en partner bij aanbestedingen

Adres


Smetanastraat 10
3816 AZ Amersfoort

085 - 303 72 75
KvK: 54304385

Privacyverklaring
Algemene Voorwaarden

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok