Aanbesteding transport

Een aanbesteding transport komt tientallen keren per jaar voor. De aanbestedende diensten zijn dan (semi)overheden en publieke organisaties. Sinds 2012 ondersteunen adviseurs van ons adviesbureau transportbedrijven bij het inschrijven op aanbestedingen. In deze periode hebben wij voor 2,9 miljoen Euro aan omzet voor onze klanten binnengehaald met een scoringspercentage van circa 40%.

 

Belangrijke thema’s bij transportaanbestedingen

De milieuprestaties van het wagenpark (CNG, elektrisch LNG, diesel, blauwe diesel) zijn belangrijke aanbestedingsthema’s bij een aanbesteding transport is ons opgevallen. Vanwege de bijkomende hoge investeringskosten is het niet altijd eenvoudig om een beslissing te nemen wat verstandig is. Bij dit onderwerp werken wij met de methode scenarioplanning. Daarnaast zien wij ook automatisering en competentiemanagement van uw chauffeurs als belangrijke thema’s bij het inschrijven op een transportaanbesteding.

Hulp bij een aanbesteding transport

Het inschrijven op een aanbesteding met als onderwerp transport en logistike vereist specialistische kennis. De omzetrealisatie van 2,9 miljoen Euro en een scoringspercentage van 40% in deze competatieve branche bewijst dat de adviseurs van ons adviesbureau veel ervaring met het inschrijven op een aanbesteding transport. De aanbestedende dienst is veelal een waterschap (slib), semioverheid of een publieke organisatie. Bij elke transportaanbesteding hebben wij de intrinsieke wil om te winnen voor onze klant. Met onze systematische aanpak weet u zeker dat het maximale wordt gehaald uit uw toegevoegde waarde.

Zo maximaliseren wij uw winkansen

  • Analyse van de selectiecriteria en gunningscriteria;
  • Analyse van de relevante aspecten van uw organisatie;
  • Concreet en realistisch bid/no-bid advies; Samen uw meerwaarde identificeren en uitlichten;
  • Maatregelen specifiek, meetbaar, acceptabel, realistisch en tijdgebonden verwoorden (SMART);
  • Het geheel verwoorden tot een verhalend en actief plan van aanpak;
  • Pre-beoordeling van de plannen door een dossierspecialist;
  • Professionele vormgeving van uw inschrijving;
  • Evaluatie van het inschrijfproces en het resultaat;

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op! Wij staan u graag te woord.

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok