Aanbesteding receptie­diensten

Een aanbesteding receptiediensten komt meer dan tienmaal per jaar voor. Dit betreft dan receptiediensten bij (semi)overheden en instellingen.  Daarnaast zijn er circa 20 onderhandse aanbestedingen receptiediensten van grotere organisaties in Nederland. Een kleine markt waarbij het dus van groot belang is dat uw aanbestedingen receptiediensten perfect zijn opgezet.

 

Belangrijke ontwikkelingen bij een aanbesteding receptiediensten

 

Het is de trend om gedeeltelijk als flexibele schil of zelfs de gehele receptiedienstverlening uit te besteden. De doelstelling van de opdrachtgever is veelal uitbreiding van de capaciteit op momenten van piekbelasting, borging van ziekte in de eigen organisatie en borging van de competenties. Doordat receptiemedewerkers medewerkers en gasten dagelijks spreken is het van belang om goed te matchen qua hospitality en de algehele cultuur van de aanbestedende dienst. Dit nemen wij mee in de inschrijving op een  aanbesteding receptiediensten.

 

Hulp bij een aanbesteding receptiediensten

Het inschrijven op een aanbesteding receptiediensten vereist specialistische kennis. Bij 123aanbesteding hebben onze adviseurs veel ervaring met het inschrijven en winnen van onderhandse en openbare aanbestedingen van (semi)overheden en het bedrijfsleven. Bovendien hebben wij de intrinsieke wil om elke aanbesteding te winnen. Door onze systematische aanpak weet u zeker dat het maximale wordt gehaald uit uw toegevoegde waarde.

Zo maximaliseren wij uw winkansen

  • Analyse van de selectiecriteria en gunningscriteria;
  • Analyse van de relevante aspecten van uw organisatie;
  • Concreet en realistisch bid/no-bid advies; Samen uw meerwaarde identificeren en uitlichten;
  • Maatregelen specifiek, meetbaar, acceptabel, realistisch en tijdgebonden verwoorden (SMART);
  • Het geheel verwoorden tot een verhalend en actief plan van aanpak;
  • Pre-beoordeling van de plannen door een dossierspecialist;
  • Professionele vormgeving van uw inschrijving;
  • Evaluatie van het inschrijfproces en het resultaat;

Uw branche - onze expertisegebied

Eerste scoringskans analyse en bid/ no bid advies direct bij het intakegesprek. Onze adviseur maakt een inschatting van uw scoringskansen, bij positief bid/ no bid advies krijgt u inschatting van onze kosten inclusief oplevertermijn.

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op! Wij staan u graag te woord.

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok