Aanbesteding catering

Per jaar zijn er 40+ aanbestedingen voor kantine- en cateringdiensten. Via een onderhandse of openbare aanbesteding catering kopen (semi)overheden de restauratieve voorzieningen in. Sinds 2012 ondersteunt ons aanbestedingsadviesbureau cateringbedrijven bij het inschrijven op een aanbesteding catering. In deze periode hebben onze adviseurs voor meer dan 2,3 miljoen Euro aan omzet binnengehaald met een uitstekend scoringspercentage.

 

Belangrijke ontwikkelingen bij het inschrijven op een aanbesteding catering

Het aanbieden van een gezonder assortiment aan de gasten is de belangrijkste trend die onze adviseurs zien in catering aanbestedingen. Daarnaast zien wij doorlopend meer aandacht voor de oorsprong van de gerechten. Denk hierbij aan dierenwelzijn en aandacht voor de ecologische foodprint. Tot slot doen verschillende automatiseringsoplossingen intrede in deze markt. Aanbestedende diensten willen meer service inkopen via een aanbesteding catering dan er nu wordt geleverd. Bijvoorbeeld dat gasten gerechten kunnen bestellen via de mobieletelefoon is hier een goed voorbeeld van. 

 

Hulp bij een aanbesteding cateringdiensten

Het inschrijven op een aanbesteding catering- en kantinediensten vereist specialistische kennis. Bij 123aanbesteding hebben onze adviseurs veel ervaring met het inschrijven en winnen van onderhandse en openbare aanbestedingen van (semi)overheden en het bedrijfsleven voor aanbestedingen catering. Voor onze cateringklanten hebben wij voor meer dan 2,3 miljoen Euro aan omzet gerealiseerd. Bovendien hebben wij de intrinsieke wil om elke aanbesteding te winnen. Door onze systematische aanpak weet u zeker dat het maximale wordt gehaald uit uw toegevoegde waarde.

Zo maximaliseren wij uw winkansen

  • Analyse van de selectiecriteria en gunningscriteria;
  • Analyse van de relevante aspecten van uw organisatie;
  • Concreet en realistisch bid/no-bid advies; Samen uw meerwaarde identificeren en uitlichten;
  • Maatregelen specifiek, meetbaar, acceptabel, realistisch en tijdgebonden verwoorden (SMART);
  • Het geheel verwoorden tot een verhalend en actief plan van aanpak;
  • Pre-beoordeling van de plannen door een dossierspecialist;
  • Professionele vormgeving van uw inschrijving;
  • Evaluatie van het inschrijfproces en het resultaat;

Uw branche - onze expertisegebied

Eerste scoringskans analyse en bid/ no bid advies direct bij het intakegesprek. Onze adviseur maakt een inschatting van uw scoringskansen, bij positief bid/ no bid advies krijgt u inschatting van onze kosten inclusief oplevertermijn.

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op! Wij staan u graag te woord.

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok