Aanbesteding bouw & vastgoed

Het Rijksvastgoedbedrijf, gemeenten en andere (semi) overheden zijn doorlopend bezig met de verkoop en bouw van vastgoed via een aanbesteding bouw en vastgoed. Daarnaast bieden gemeenten en provincies projectontwikkelaars concessieovereenkomsten aan om vastgoed herontwikkeling en nieuwbouw. Bij 100% van de aanbestedingen waar ons adviesbureau bij betrokken was realiseerden onze adviseurs het best scorende EMVI/ meerwaarde plan met een scoringspercentage van 50% als resultaat.

 

Aanbestedingen in de bouw en vastgoed zijn maatwerk.

Onze aanbestedingsspecialisten met een specialisatie in bouw en vastgoed kunnen u proactief ondersteunen bij een aanbesteding met herontwikkeling, nieuwbouw, onderhoud, ontwikkeling, renovatie en onderhoud als thema. Dit doen wij met aanbestedingsadvies, ter beschikking stelling van expertise en concrete ondersteuning bij het opstellen bij het verkoopdeel van de plannen. 

 

Samen met uw tenderteam gaan we op zoek naar de vraag achter de vraag en uw unieke propositie. We vinden en formulieren uw meerwaarde en redigeren of reviewen teksten totdat ze SMART zijn. Zo heeft u de beste plannen.

 

Onze vormgevers nemen de uitdaging aan om de boodschap strak en krachtig over te brengen. Vaak zeggen beelden meer dan vele pagina‚Äôs tekst. Onze grafisch vormgevers zorgen daarom voor een tot in de puntjes verzorgd plan dat gunfactor vergroot van elke selectiecriteria. U wilt niets minder dan de hoogst mogelijke score op uw EMVI-plan. Daar staan onze specialisten voor aanbestedingen bouwprojecten en vastgoed voor. 

Zo maximaliseren wij uw winkansen

  • Analyse van de selectiecriteria en gunningscriteria;
  • Analyse van de relevante aspecten van uw organisatie;
  • Concreet en realistisch bid/no-bid advies; Samen identificeren wij uw meerwaarde en lichten deze uit;
  • Maatregelen specifiek, meetbaar, acceptabel, realistisch en tijdgebonden verwoorden (SMART);
  • Het geheel verwoorden tot een verhalend en actief plan van aanpak;
  • Pre-beoordeling van de plannen door een dossierspecialist;
  • Professionele vormgeving van uw inschrijving;
  • Evaluatie van het inschrijfproces en het resultaat.

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op! Wij staan u graag te woord.

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok