Aanbesteding beveiliging

In Nederland komt gemiddeld een aanbesteding beveiliging meer dan 40-maal per jaar voor. Aanbestedende diensten zijn gemeenten, zelfstandige bestuursorganen (ZBO), ministeries en semioverheden. Sinds 2017 zijn wij actief in de beveiligingsbranche bij aanbestedingen voor het beveiligen van gebouwen, installaties en terreinen. In deze periode hebben wij onze klanten aanbestedingen beveiliging gewonnen met een uitstekend scoringspercentage.

 

Sinds 1980 is de beveiligingsbranche gegroeid van 10.000 naar 29.000 actieve personeelsleden zijn actief in aanbestedingen met technische beveiliging (installaties en techniek) en het beveiligen van evenementen-, persoons- en objectbeveiliging.

 

Belangrijke ontwikkelingen een aanbesteding beveiliging

Bij het inschrijven op aanbestedingen met beveiliging als onderwerp zien onze adviseurs dat automatisering, competentiemanagement, leeftijdsbeleid en de duurzaamheid van het wagenpark belangrijke en actuele thema‚Äôs zijn. Wij ondersteunen klanten bij het succesvol in  schrijven op een aanbesteding beveiliging door goed op deze actuele thema's aan te sluiten. 

 

Hulp bij een beveiligingsaanbesteding

Het inschrijven op een beveiligingsaanbesteding vereist specialistische kennis. Bij 123aanbesteding hebben onze adviseurs veel ervaring met het inschrijven en winnen van onderhandse en openbare aanbestedingen van gemeenten, onderwijsinstellingen, (semi)overheden en het bedrijfsleven. Bovendien hebben wij de intrinsieke wil om elke aanbesteding te winnen. Door onze systematische aanpak weet u zeker dat het maximale wordt gehaald uit uw toegevoegde waarde van uw beveiligingsbedrijf. Met ondersteuning van onze aanbestedingsspecialisten staat u elke aanbesteding beveiliging sterk.

Zo maximaliseren wij uw winkansen

  • Analyse van de selectiecriteria en gunningscriteria;
  • Analyse van de relevante aspecten van uw organisatie;
  • Concreet en realistisch bid/no-bid advies;
  • Samen uw meerwaarde identificeren en uitlichten;
  • Maatregelen specifiek, meetbaar, acceptabel, realistisch en tijdgebonden verwoorden (SMART);
  • Het geheel verwoorden tot een verhalend en actief plan van aanpak;
  • Pre-beoordeling van de plannen door een dossierspecialist;
  • Professionele vormgeving van uw inschrijving;
  • Evaluatie van het inschrijfproces en het resultaat;

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op! Wij staan u graag te woord.

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok