Aanbesteding afval­inzameling

Per jaar komt een aanbesteding afvalinzameling van gemeenten, zorginstellingen en ziekenhuizen regelmatig voor. Sinds 2012 zijn onze aanbestedingsspecialisten in de afvalbranche actief als adviseur van verschillende afvalbedrijven. Zowel voor transport als verwerkende bedrijven. bij hun aanbestedingen afvalinzameling. In deze periode hebben onze adviseurs voor meer dan 3,3 miljoen Euro aan omzet binnengehaald via een aanbesteding afvalinzamling. Hierbij realiseerden wij een scoringspercentage hoger dan 60%.

 

Belangrijke ontwikkelingen in een aanbesteding afvalinzameling

In een aanbesteding voor afvalinzameling is meestal een gemeente of instelling de aanbestedende dienst. De belangrijkste trend die onze aanbestedingsspecialisten waarnemen bij transportaanbestedingen zijn het beter faciliteren van de burger of gebouwgebruiker bij het scheiden van afval. De tweede trend die wij waarnemen bij afvalaanbestedingen is het doorlopend verduurzamen van het wagenpark. Tot slot ontvangen scholen graag tools om de leerlingen te betrekken bij het onderwerp afval. Thema’s hierbij zijn het voorkomen van afval (gedrag) en het beter scheiden tot monostromen. 

Hulp bij een afvalaanbesteding

Het inschrijven op een aanbesteding met als onderwerp afvalinzameling vereist veel specialistische kennis. Bij 123aanbesteding hebben onze adviseurs veel ervaring met het inschrijven en winnen van onderhandse en openbare aanbestedingen van gemeenten, onderwijsinstellingen, (semi)overheden en het bedrijfsleven. Bovendien hebben wij de intrinsieke wil om elke afvalaanbesteding te winnen. Door onze systematische aanpak weet u zeker dat elke aanbesteding afvalinzameling het maximale wordt gehaald uit uw toegevoegde waarde.

Zo maximaliseren wij uw winkansen

  • Analyse van de selectiecriteria en gunningscriteria;
  • Analyse van de relevante aspecten van uw organisatie;
  • Concreet en realistisch bid/no-bid advies;
  • Samen uw meerwaarde identificeren en uitlichten;
  • Maatregelen specifiek, meetbaar, acceptabel, realistisch en tijdgebonden verwoorden (SMART);
  • Het geheel verwoorden tot een verhalend en actief plan van aanpak;
  • Pre-beoordeling van de plannen door een dossierspecialist;
  • Professionele vormgeving van uw inschrijving;
  • Evaluatie van het inschrijfproces en het resultaat;

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op! Wij staan u graag te woord.

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok