Aanbestedingsspecialist 123Aanbesteding

Over ons adviesbureau

Adviesbureau 123Aanbesteding is de aanbestedingsspecialist voor bedrijven en organisaties die bij een aanbestedingsprocedure betrokken zijn of worden. Onze tendermanagers ondersteunen klanten proactief bij het vinden en inschrijven op Europese aanbestedingen en tenderprocedures. Onze adviseurs en tekstschrijven ondersteunen u proactief bij het realiseren een zo hoog mogelijke beoordeling van de meerwaarde en EMVI-plannen. Met de aanbestedingsspecialisten 123Aanbesteding schrijft u elke aanbesteding sterk in

 

Oprichter Lucas van Ouwerkerk heeft aanbestedingsspecialist 123Aanbesteding opgericht in het jaar 2012. Al sinds 1995 is hij in verschillende hoedanigheden betrokken geweest bij het inkopen en verkopen via Europese aanbestedingen en onderhandse tenderprocedures. In deze periode merkte hij op dat de aanbestedingen waarbij hij betrokken was veel complexer werden en met steeds strengere selectiecriteria en gunningscriteria. Hierdoor werden de scoringskansen voor middelgrote bedrijven en organisaties steeds kleiner.  Hier wilde hij verandering in aanbrengen, zo ontstond adviesbureau 123Aanbesteding. Sinds 2012 is 123Aanbesteding van adviesbureau uitgegroeid tot een echte aanbestedingsspecialist met een bewezen trackrecord. 

 

Dit zijn de diensten die wij u als aanbestedingsspecialist aanbieden: Met tendermanagement maken onze tendermanagers van elke aanbesteding een soepel inschrijfproces. Met aanbestedingsadvies vinden en verwoorden onze adviseurs en tekstschrijvers uw meerwaarde. Dit wordt altijd specifiek, meetbaar, acceptabel, realistisch en tijdgebonden (SMART) verwoord. Met onze expertise en gedrevenheid als aanbestedingsspecialist staat u elke aanbesteding sterk.

Lucas van Ouwerkerk

Partner, aanbestedingsadvies

Irina Chernobrovkina

Partner, marketingadvies

Wel of niet inschrijven op een  aanbesteding?

U wilt meedoen aan aanbestedingen mits u een realistische scoringskans heeft. We staan u graag bij! Eerste scoringskans analyse en bid/ no bid advies direct bij het intakegesprek

We zeggen eerlijk waar u aan toe bent

Als uw aanbestedingsspecilialist zorgen wij voor de optimale winkans

Missie, Visie en Passie

De missie van ons adviesbureau
WIj denken dat middelgrote bedrijven uitstekende diensten kunnen leverern aan (semi)overheden. Daarom hebben wij als aanbestedingsspecialist de missie  om middelgrote bedrijven en organisaties te ondersteunen bij het zo goed mogelijk concurreren op de (semi)overheidsmarkten.

 

Visie
Aanbestedingen zijn niet alleen een vaste bron van omzet maar ook katalysator van bedrijfsgroei. Elk bedrijf is anders en maakt eigen weg van leren en verbeteren door om dat te realiseren. Met de juiste begeleiding en advies bij het tendermanagement (proces), waardepropositie en groeistrategie is succes verzekerd. 

Passie voor het succes van MKB-bedrijven
Onze aanbestedingsadviseurs zijn gespecialiseerd in het ondersteunen van middelgrote bedrijven en organisaties. In het jaar 2019 hebben wij de mijlpaal bereikt van 50 gewonnen Europese aanbestedingen met een waarde van meer dan 40 miljoen Euro. Dit doen onze tendermanagers van tendermanagement (procesmanagement) tot t het ontwikkelen van uw stabiele marktaandeel op (semi)overheidsmarkten. Dit doen wij ook graag voor u!

 

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op! Wij staan u graag te woord.

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok